Jeanine Holscher benoemd in Raad van Bestuur Mirage Retail Group. Dirk Jan Stoppelenburg en Ron Hemmer benoemd in Raad van Commissarissen

Amsterdam, juli 2019 – Jeanine Holscher is per 15 juli benoemd in de Raad van Bestuur van Mirage Retail Group B.V. Zij is aangesteld in de nieuwe functie van Chief Operating Officer (COO), naast eigenaar en CEO Michiel Witteveen. Dirk Jan Stoppelenburg en Ron Hemmer zijn benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen.

Jeanine Holscher heeft meer dan 25 jaar ervaring in de retail en heeft diverse directiefuncties vervuld. Sinds 1 augustus 2018 is zij Algemeen Directeur van Big Bazar. In haar nieuwe rol blijft zij verantwoordelijk voor de aansturing van dit bedrijfsonderdeel.

Raad van Commissarissen

Na de verkoop van Blokker Holding B.V. in april jl. zijn de commissarissen Barbara van Hussen en Jolanda Poots-Bijl teruggetreden uit de Raad van Commissarissen van Blokker Holding.

Per 24 april jl. is Dirk Jan Stoppelenburg lid van de Raad van Commissarissen. Dirk Jan beschikt over ruime management- en bestuurlijke ervaring in de retailsector. Hij is CEO van Scotch en Soda.

In juli is voorts Ron Hemmer toegetreden tot de Raad van Commissarissen. Ron heeft grote ervaring in financieel management in diverse retailbedrijven, laatstelijk als CFO van Hunkemöller Group. Roland van Kralingen is bij de verkoop van het concern aangebleven als commissaris. Met de benoeming van Dirk Jan Stoppelenburg en Ron Hemmer bestaat de Raad van Commissarissen weer uit drie personen.